Најави


Четврток, 27 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ЗДРАВСТВО

Предлог на дневен ред:

1. Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за здравственото осигурување, по скратена постапка.
 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.