Најави


Вторник, 4 март 2014 година, 10.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА ТРАНСПОРТ, ВРСКИ И ЕКОЛОГИЈА

Предлог на дневен ред:

1. Предлог-закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, по скратена постапка;

2. Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за постапување со бесправно изградени објекти, по скратена постапка.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.