Најави


Петок, 28 февруари 2014 година, 10.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА

Предлог на дневен ред:

1. Отчетно обраќање на амбасадорот Оливер Шамбевски за вршењето на должноста амбасадор на Република Македонија во НР Кина;
 
2. Претставување на платформата за дипломатски активности на новоименуваниот амбасадор на Република Македонија во Италијанската Република, Оливер Шамбевски.
 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.