Најави
Вторник, 25 февруари 2014 година, 19.00 часот, Македонски народен театар (нов објект)

Комеморативна академија по повод одбележувањето на 10-годишнината од загинувањето на претседателот на Република Македонија, г. Борис Трајковски

- Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски  

 
 

 

 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.