Најави


Среда, 5 март 2014 година, 12.00 часот, Сала 1

Осумдесет и седма седница на Собранието на Република Македонија

Предлог на дневен ред:

1. Предлог на одлука за распуштање на Собранието на Република Македонија, поднесен од пратениците Неџати Јакупи, Али Ахмети, Џеват Адеми, Ирфан Деари, Сузана Салиу, Бехиџудин Шехаби, Недим Рамизи, Рафет Муминовиќ, Ермира Мехмети, Вјолца Мехмети Нуредини, Јулиета Марку, Хајрије Мисими, Реџаил Исмаили, Дешира Имери и Хајрула Мисини.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.