Најави


Среда, 26 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

Осумдесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија 

Предлог на дневен ред:  

1. Предлог на закон за дополнување на Законот за вработувањето и осигурување во случај на невработеност, по скратена постапка; 

2. Предлог на закон за дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка; 

3. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за здравственото осигурување, по скратена постапка.
 
 
 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.