Njoftime

E martë, 16 shtator 2014, ora 14:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 18 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...

E martë, 16 shtator 2014, ora 12:00, Salla 1 

SEANCA NR. 15 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

(e filluar më 15.9.2014)(vazhdim i parë)

më shumë...

E martë, 16 shtator 2014, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 8 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIET NDËRMJET BASHKËSIVE 

më shumë...

E martë, 16 shtator 2014, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 15 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET 

më shumë...

E martë, 16 shtator 2014, ora 10:30, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 9 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE 

më shumë...

E hënë, 15 shtator 2014, ora 12:00, Salla 1 

SEANCA NR. 15 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

më shumë...

E hënë, 15 shtator 2014, ora 12:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 14 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS 

(e filluar më 11.9.2014) (vazhdim i parë) 

më shumë...

E hënë, 15 shtator 2014, ora 12:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 16 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...

E hënë, 15 shtator 2014, ora 12:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 1 E KOMISIONIT PËR VETËQEVERISJE LOKALE  

më shumë...

E hënë, 15 shtator 2014, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE  

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.