Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTIN E MBRETËRISË SË BASHKUAR TË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE 

 

Kryetare:   Shpresa Hadri
Anëtarë: 1. Liljana Zaturoska
2. Sllagjana Mitovska
3. Nikolla Micevski
4. Bllagica Llasovska
5. Sofija Kunoska
6. Dufe Kukoski

 

                                 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.