Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TE REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E REPUBLIKËS SË MALTËS DHE REPUBLIKËS SË QIPROS 

 

Kryetar:  Dragan Cuklev
Anëtarë:  1. Mirjana Haxhievska
2. Liljana Kuzmanovska
3. Aleksandar Stojkoski
4. Kaltrina Azizi 
5. Stojko Paunovski     
6. Mile Andonov

 

                               

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.