Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E VENDEVE TË AMERIKËS LATINE DHE KARAIBEVE 

 

Kryetar:    Pavle Sazdov
Anëtarë:   1. Bllagorodna Bojaxhieva
2. Marjanço Kolevski
3. Magdalena Manaskova
4. Nora Aliti 
5. Dufe Kukoski
6. Marjanço Nikollov

 

                                              

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.