Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E VENDEVE TË LINDJES SË AFËRT DHE LINDJES SË MESME 

 

Kryetar:  Sasho Pockov
Anëtarë:   1. Nada Cipusheva  
2. Amdi Bajram  
3. Stojan Millanov
4. Dragan Danev
5. Shpresa Hadri 
6. 

 

                                                               

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.