Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTIN E REPUBLIKËS SË ISLANDËS DHE MBRETËRISË SË NORVEGJISË 

 

Kryetar:   Marjanço Nikollov
Anëtarë:  1. Zoran Ilioski 
2. Jasminka Damçeska
3. Nada Cipusheva
4. Vesna Pemova
5. Ejup Rustemi
6. Goran Milevski

 

                                        

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.