Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTIN E FEDERATËS SË BOSNJËS DHE HERCEGOVINËS 

 

Kryetar:    Avdija Pepiq
Anëtarë: 1. Marjanço Kolevski 
2. Fatmir Imerovski 
3. Kenan Hasipi 
4. Musa Ibraimi  
5. Çedomir Sazdovski 
6. Lubica Buralieva  
7. Enes Ibrahim
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.