Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

GRUPIT PARLAMENTAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTIN E REPUBLIKËS SË AUSTRALISË DHE ME PARLAMENTIN E ZELANDËS SË RE 

 

Kryetar:  Ilija Dimovski
Anëtarë:  1. Vasko Naumovski
2. Vesna Pemova
3. Zoran Ilioski
4. Vjollca Mehmeti-Nuredini 
5. Meral Uzeir-Ferati
6. Goran Misovski

 

                                       

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.