Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni në Unionin Interparlamentar (UIP) 

Delegacioni në Unionin Interparlamentar përbëhet nga Kryetari i Kuvendit, i cili është shef i Delegacionit dhe gjashtë anëtarë. 

Shefi i Delegacionit: Trajko Veljanoski
Anëtarë: 1. Ilija Dimovski 
2. Talat Xhaferi 
3. Goran Sugareski
4. Imer Aliu
5.
6.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.