Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ)

Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore përbëhet nga shefi, dy anëtarë dhe tre zëvendësanëtarë.  

Shefi i Delegacionit: Julijana Siljanovska
Anëtarë: Emil Dimitriev
Mirvan Xhemaili
Zëvendësanëtarë: Sasho Vasileski
Liljana Zaturoska
Gazmend Aliji
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.