Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore (AP PBEJL)

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore përbëhet nga Kryetari i Kuvendit, i cili është shef i Delegacionit, katër anëtarë dhe katër zëvendësanëtarë.    

 

Shef i Delegacionit: Trajko Veljanoski 
Anëtarë: 1. Antonijo Milloshoski
2. Sofija Kunovska 
3. Rafiz Aliti
4. Ernad Fejzulla
Zëvendësanëtarë:  1. Ane Llashkoska
2. Lubomir Josifovski
3. Artan Grupi
4. Meral Uzeiri-Ferati
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.