Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Mediteranit (AP e Mediteranit) 

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut Verior përbehet nga shefi, dy anëtarë dhe tre zëvendësanëtarë.  

 

Shef i Delegacionit: Krsto Mukoski
Anëtare: Daniella Rangellova
Enes Ibrahim
Zëvendësanëtarë: Xhevat Ademi
Jamin Sinani
Meral Uzeiri-Ferati 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.