Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (AP OSBE)

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatë për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë përbëhet nga shefi i Delegacioni, dy anëtarë dhe tre zëvendësanëtarë.  

Shefi i Delegacionit: Renata Deskoska
Anëtarë: Vlladimir Gjorçev  
Bekim Fazliu
Zëvendësanëtarë: Dimitar Stevananxhija
Sofija Kunovska 
Xhevat Ademi 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.