Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut Verior, me status të delegacionit shoqërues (AP NATO)

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut Verior përbëhet nga shefi, dy anëtarë dhe tre zëvendësanëtarë.    

 

Shef i Delegacionit: Ermira Mehmeti
Anëtarë: Goran Sugareski
Pavle Trajanov
Zëvendësanëtarë: Emil Dimitriev
Dufe Kukoski
Ernad Fejzulla 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.