Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE)

Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës përbehet nga shefi i Delegacionit, dy anëtarë dhe tre zëvendësanëtarë. 

Akreditivat e anëtarëve dhe zëvendësanëtarëve të Delegacionit në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës i lëshon kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, më së voni shtatë ditë para fillimit të kryesimit të rregullt vjetor të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës. 

Mandati i përmbajtur në akreditivat nga paragrafi 2 i këtij neni nuk mund të revokohet, përveç në rastet e cekura në aktet e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës.    

Shefi i Delegacionit: Aleksandar Nikolloski  
Anetarë: Renata Deskoska
Ermira Mehmeti
Zëvendësanëtarët: Vlladimir Gjorçev
Stefan Bogoev 
Imer Aliu 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.