Kumtime

E mërkurë 7 dhjetor 2016

Ndarja e çmimit shtetëror "Shën Kliment i Ohrit" 

Më 8 dhjetor 2016 (e enjte), në Sallën Solemne të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në ora 12:00, Këshilli për ndarjen e çmimit shtetëror "Shën Kliment i Ohrit" do ta ndajë çmimin shtetëror "Shën  Kliment i Ohrit" për vitin 2016 për mirënjohje më të lartë për realizime shumëvjeçare në sferën e edukimit, arsimit, kulturës, artit, shëndetësisë, mbrojtjes dhe avancimit të mjedisit njerëzor dhe në veprimtarinë sociale me interes publik për Republikën e Maqedonisë. 

më shumë...

E hënë, 20 qershor 2016 

Delegacioni i Kuvendit në Sesionin e Rregullt të Verës të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës 

Në Sesionin e Rregullt të Verës të Asamblesë Parlamentare, që mbahet prej 20 deri më 24 qershor 2016 në Strasburg, Francë, merr pjesë Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në përbërje: z. Aleksandar Nikolloski, shef i Delegacionit, znj. Renata Deskoska, anëtare dhe z. Imer Aliu, zëvendësanëtar. 

më shumë...

E hënë, 30 nëntor 2015   

MBLEDHJA E TREMBËDHJETË E KOMITEITT TË PËRZIER 

Në pajtim me nenin 114 të Marrëveshjes për asociacion dhe stabilizim të Republikës së Maqedonisë dhe BE-së dhe sipas Rregullores së Komitetit të Përzier Parlamentar - Republika e Maqedonisë dhe Bashkimi Evropian, Mbledhja e 13-të e Komitetit të Përzier do të mbahet më 3 dhe 4 dhjetor 2015 në Shkup, Republika e Maqedonisë. 

më shumë...

E mërkurë, 25 nëntor 2015 

DELEGACIONI I KUVENDIT TË PARLAMENTIT RAJONAL NË JAHORINË, BOSNJË DHE HERCEGOVINË 

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në përbërje të të cilit janë:  Marjanço Nikollov, kryetar i Komisionit për Financim dhe Buxhet dhe deputetët z.  Dragan Cuklev, z. Jamin Sinani dhe z. Gjorgji Koxhabashiev, më 26 dhe 27 nëntor 2015, do të marrë pjesë në Konferencën Rajonale me temë: "Angazhimi në përforcimin e bashkëpunimit rajonal në Ballkanin Perëndimor - arritjet dhe perspektivat". 

më shumë...

E martë, 17 nëntor 2015 

DELEGACIONI I KUVENDIT NË SEMINAR INTERPARLAMENTAR NË BRUKSEL  

Në organizim të Parlamentit Evropian, e në bashkëpunim me Avokatin e popullit të Evropës, më 18 dhe 19 nëntor, në Bruksel, Belgjikë, do të mbahet Seminar interparlamentar me temë "Roli i avokatit të popullit në demokracinë parlamentare moderne: perspektiva rajonale". 

më shumë...

E premte, 13 nëntor 2015 

VENDOSJA E KURORAVE ME LULE TË FRESKËTA 

Me rastin e 13 Nëntorit - Dita e çlirimit të Qytetit të Shkupit, Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në përbërje me: znj. Daniella Rangellova, z. Stefan Bogoev dhe z. Çedomir Sazdovski, më 13 nëntor 2015 (sot), do të vendosë kurora me lule të freskëta në:

më shumë...

E enjte, 22 tetor 2015

Milloshoski dhe Mehmeti në Konferencën në Firencë

Nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Antonio Milloshoski dhe kryetarja e Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, znj. Ermira Mehmeti, do të marrin pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të komisioneve për Çështje Evropiane të Mesdheut, që do të mbahet më 26 tetor 2015, në Firencë, Itali.

më shumë...

E enjte, 22 tetor 2015

Vendosja e luleve të freskëtaMe rastin e 23 tetorit

- Ditës së Luftës Revolucionare të Maqedonisë, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje:  znj. Marija Angellova, znj. Vlladanka Aviroviq dhe znj. Solza Gërçeva, më 23.10.2015 (e premte), në ora 11:00, do të vendosin lule të freskëta në Përmendoren e Themeluesve të VMRO-së në Parkun "Zhena Borec“.

më shumë...

E martë, 20 tetor 2015

Pjesëmarrja e Delegacionit të Komisionit për Çështje Evropiane në KOSAP 

Delegacioni i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: kryetarja e Komisionit, znj. Ermira Mehmeti dhe anëtarja e Komisionit, znj. Lidija Dimova, më 22-24 tetor 2015 do të marrë pjesë në punën e Konferencës së Komisioneve për Çështje / Integrime Evropiane të vendeve në Procesin për Stabilizim dhe Asocim në EJL-KOSAP, që mbahet në Tiranë, Republika e Shqipërisë. 

më shumë...

E hënë, 19 tetor 2015 

NDARJA E ÇMIMIT SHTETÇROR "23 TETORI"

Më 23 tetor 2015 (e premte), në Sallën solemne të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në ora 12:00, Këshilli për ndarjen e çmimit shtetëror "23 Tetori" do ta ndajë çmimin shtetëror "23 Tetori" për vitin 2015 për realizime shumëvjeçare në sferën e shkencës, kulturës, arsimit, mbrojtjes së interesave shtetërore dhe promovimit të prioriteteve shtetërore, vlerave dhe trashëgimisë kulturore-historike të Republikës së Maqedonisë. 

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
  •         
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.