Најави


Понеделник, 30 декември 2013 година, 11.00 часот, Сала 1

СЕДУМДЕСЕТ И СЕДМА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 21.11.2013 год.) (шесто продолжение)

повеќе...По завршување на 77. седница продолжува

ОСУМДЕСЕТТАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 16.12.2013 год.) (осмо продолжение)

повеќе...Понеделник, 30 декември 2013 година, 14.00 часот, Сала 4

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

повеќе...Петок, 27 декември 2013 година, 14.00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА

повеќе...Петок, 27 декември 2013 година, 14.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА ЕКОНОМСКИ ПРАШАЊА

повеќе...Петок, 27 декември, 2013 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 16.12.2013 год.) (седмо продолжение)

повеќе...Петок, 27 декември 2013 година, 14.00 часот, Сала на Уставна комисија

КОМИСИЈА ЗА ОДБРАНА И БЕЗБЕДНОСТ

повеќе...По завршување на 72. седница продолжува

ОСУМДЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 16.12.2013 год.)(седмо продолжение)

повеќе...Среда, 25 декември 2013 година, 11.00 часот, Сала 1

СЕДУМДЕСЕТ И ВТОРА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 23.9.2013 год.)(осмо продолжение)

повеќе...Петок, 27 декември 2013 година, 10.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

Јавна расправа на тема: „Подготовка на закон за семејно насилство“

Јавна расправа на Комисијата за еднакви можности на жените и мажите, Комисијата за труд и социјална политика и Клубот на пратенички на Република Македонија на тема: „Подготовка на закон за семејно насилство“.

повеќе...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 58
  •                                                            
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.