Најави


Понеделник, 31 декември 2012 година, 9,30 часот, Охридска сала

Давање свечена изјава

Господин Беким Реџепи, член на Судски совет на Република Македонија, ќе даде свечена изјава пред претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски

повеќе...Петок, 28 декември 2012 година, 16,00 часот, Охридска сала

Давање свечена изјава

Господин Иџет Мемети, народен правобранител, пред претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, ќе даде свечена изјава

повеќе...Петок, 28 декември 2012 година, 14,30 часот, Сала на Влада

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

повеќе...Петок, 28 декември 2012 година, 14,00 часот, Сала на Уставна комисија

КОМИСИЈА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И БУЏЕТ

повеќе...Петок, 28 декември 2012 година, 11,00 часот, Сала 1

ПЕДЕСЕТ И ПРВА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

повеќе...Петок, 28 декември 2012 година, 10,30 часот, Сала на Влада

ЗАКОНОДАВНО - ПРАВНА КОМИСИЈА

повеќе...По завршување на 51. седница продолжува

ЧЕТИРИЕСЕТ И СЕДМАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.12.2012 год.) (четврто продолжение)

повеќе...Петок, 28 декември 2012 година, 10,00 часот, Сала 3

КОМИСИЈА ЗА ОДБРАНА И БЕЗБЕДНОСТ

повеќе...По завршување на 49. седница продолжува

ЧЕТИРИЕСЕТ И СЕДМАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.12.2012 год.) (трето продолжение)

повеќе...Понеделник, 24 декември 2012 година, 11,00 часот, Сала 1

ЧЕТИРИЕСЕТ И ДЕВЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

повеќе...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 74
  •                                                                            
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.