Најави


Четврток, 14 април 2011 година, 12,00 часот, Сала 1

СТО ЧЕТИРИЕСЕТ И ДЕВЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

повеќе...Вторник, 12 април 2011 година, 12,00 часот, Сала 1

СТО ТРИЕСЕТ И ДЕВЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 7.2.2011 год.) (четврто продолжение)

повеќе...По завршување на 148. седница продолжува

СТО ЧЕТИРИЕСЕТ И ТРЕТАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 16.3.2011 год.) (трето продолжение)

повеќе...Понеделник, 11 април 2011 година, 11,00 часот, Сала 1

СТО ЧЕТИРИЕСЕТ И ОСМА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

повеќе...По завршување на 139. седница продолжува

СТО ЧЕТИРИЕСЕТ И ОСМАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 11.4.2011 год.) (прво продолжение)

повеќе...По завршување на 148. седница продолжува

СТО ЧЕТИРИЕСЕТ И СЕДМАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 6.4.2011 год.) (прво продолжение)

повеќе...Петок, 8 април 2011 година, 15,00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ПРАШАЊА НА ИЗБОРИТЕ И ИМЕНУВАЊАТА

(започната на 5.4.2011 год.) (прво продолжение)

повеќе...Петок, 8 април 2011 година, 13,00 часот, Сала 4

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

повеќе...Среда, 6 април 2011 година, 14,00 часот, Сала 1

СТО ЧЕТИРИЕСЕТ И СЕДМА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

повеќе...Четврток, 7 април 2011 година, 14,00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА

повеќе...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 23
  •                         
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.