Најави


Четврток, 29 декември 2011 година, 10,00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ НА ЖЕНИТЕ И МАЖИТЕ

повеќе...Среда, 28 декември 2011 година, 12,00 часот, Сала 1

ОСУМНАЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.12.2011 год.)(седмо продолжение)

повеќе...Среда, 28 декември 2011 година, 14,00 часот, Сала 3

ЗАКОНОДАНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

(започната на 23.12.2011 год.) (прво продолжение)

повеќе...Среда, 28 декември 2011 година, 10,00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ТРАНСПОРТ, ВРСКИ И ЕКОЛОГИЈА

(започната на 23.12.2011 год.) (второ продолжение)

повеќе...По завршување на 19. седница продолжува 21. седница на

ЗАКОНОДАНО-ПРАВНАТА КОМИСИЈА

повеќе...Среда, 28 декември 2011 година, 13,50-14,30 часот, Сала „Борис Трајковски“

одржување тематски Работен состанок со шефовите на дипломатско-конзуларните претставништва на Република Македонија

- Средба со г. Трајко Вељаноски, претседател на Собранието на Република Македонија и претставниците на Комисијата за надворешна политика на Собранието

повеќе...Вторник, 27 декември 2011 година, 12,00 часот, Сала 1

ОСУМНАЕСЕТТАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.12.2011 год.) (шесто продолжение)

повеќе...Вторник, 27 декември 2011 година, 10,00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ТРАНСПОРТ, ВРСКИ И ЕКОЛОГИЈА

(започната на 5.10.2011 год.) (второ продолжение)

повеќе...Понеделник, 26 декември 2011 година, 11,00 часот, Сала 1

ОСУМНАЕСЕТТАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.12.2011 год.) (петто продолжение)

повеќе...По завршување на 20. седница продолжува 19. седница на

ЗАКОНОДАНО-ПРАВНАТА КОМИСИЈА

(започната на 23.12.2011 год.) (прво продолжение)

повеќе...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 32
  •                                  
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.