СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Унгарија

Претседател: МАРЈАНЧО НИКОЛОВ

          Членови: МАЛИША СТАНКОВИЌ
                            МИХАИЛО ЏОЛОНГА
                            КОСАНА НИКОЛИЌ-МАЗНЕВА
                            РЕЏАИЛ ИСМАИЛИ
                            БОРЧЕ СТАВРОВ
                            ТАЊА ТОМИЌ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.