СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република

Претседател: СОЊА МИРАКОВСКА

          Членови: СВЕТЛАНА КАРАПЕТРОВА 
                            НАДА ЦИПУШЕВА
                            СУЗАНА АНОВА
                            ХАЈРИЈЕ МИСИМИ
                            ЕРДОГАН САРАЧ
                            ДИВНА ЈОВКОВСКА-ЕФТИМОСКА

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.