СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД

Претседател: ВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ 

         Членови: СИЛВАНА БОНЕВА
                           АЛЕКСАНДАР СПАСЕНОВСКИ
                           ПАВЛЕ САЗДОВ
                           ХАЈРУЛА МИСИНИ
                           ИМЕР АЛИУ
                           ГОРАН МИСОВСКИ
                           АНДРЕЈ ПЕТРОВ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.