СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската федерација

Претседател: ИВАН СТОИЛКОВИЌ 

          Членови: СЛАВЕ ГОШЕВ 
                            ВАСКО МИЦЕВСКИ 
                            СВЕТЛАНА КАРАПЕТРОВА
                            МЕНДЕ ДИНЕВСКИ
                            АНА ПАВЛОВА-ДАНЕВСКА
                            МАРЈАНЧО НИКОЛОВ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.