СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија

Претседател: ДРАГИША МИЛЕТИЌ

          Членови: МАРИЈА РАШКОВСКА
                            ИВАН СТОИЛКОВИЌ 
                            КОСАНА НИКОЛИЌ-МАЗНЕВА
                            ИЛИЈА КИТАНОСКИ
                            БЕХИЏУДИН ШЕХАБИ
                            СТОЈКО ПАУНОВСКИ
                            ГОРАН МИНЧЕВ
                            ТАЊА ТОМИЌ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.