СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска

Претседател: СТАНКА АНАСТАСОВА

          Членови: СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА
                             ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА
                             АЛЕКСАНДАР СПАСЕНОВСКИ
                             НЕДИМ РАМИЗИ
                             СТОЈКО ПАУНОВСКИ
                             СВЕТЛАНА МАЗГАЛОСКА-ВУЧЕТИЌ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.