СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија

Претседател: НЕЏАТИ ЈАКУПИ

          Членови: ДАРКО ДИМИТРИЕСКИ
                             ТРАЈЧО ДИМКОВ 
                             ХРИСТИНА РУНЧЕВА
                             ФЛАМУРЕ ДЕМИРИ-КРЕЦИ
                             САМКА ИБРАИМОСКИ
                             МЕВМЕД ЏЕМАЈЛОСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.