СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово

Претседател: ЏЕВАТ АДЕМИ

          Членови: ЈОРДАН ПАЧКОВ
                             СВЕТЛАНА КАРАПЕТРОВА
                             ТРАЈЧО ДИМКОВ
                             БЕКИМ ФАЗЛИУ
                             ЈАНИ МАКРАДУЛИ
                             ВЕСНА БЕНДЕВСКА
                             НАЏИ ЏЕЛИЛИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.