СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија

Претседател: НАДА СТАНЧЕВСКА

          Членови: МИЛОРАД ДОДЕВСКИ
                            ЛИЛЈАНА КУЗМАНОВСКА
                            РЕЏАИЛ ИСМАИЛИ
                            СВЕТЛАНА МАЗГАЛОСКА-ВУЧЕТИЌ
                            САВЕ МАРАЧКОВ
                            МЕВМЕД ЏЕМАЈЛОСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.