СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска

Претседател: ФИЈАТ ЦАНОСКИ

          Членови: БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ
                            КЕНАН ХАСИПИ
                            АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 
                            МАРИЈА РАШКОВСКА
                            НЕДИМ РАМИЗИ
                            ГАЗМЕНД АЛИЈИ
                            ВЕСНА БЕНДЕВСКА

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.