СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска

Претседател: СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА

          Членови: ДАРКО ДИМИТРИЕСКИ
                            НАДА ЦИПУШЕВА
                            ДЕШИРА ИМЕРИ
                            БОРЧЕ СТАВРОВ
                            МИТРЕ ВЕЛЈАНОСКИ
                            БИЛЈАНА КАЗАНЏИСКА
                            НИКОЛЧЕ АЦЕВСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.