СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република

Претседател: АНА ПАВЛОВСКА-ДАНЕВА

          Членови: ДРАГАН НАСТЕСКИ
                            СВЕТЛАНА КАРАПЕТРОВА
                            ИЛИЈА КИТАНОСКИ
                            СУЗАНА САЛИУ
                            БОРЧЕ СТАВРОВ
                            ОЛИВЕР СПАСОВСКИ
                            НИКОЛЧЕ АЦЕВСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.