СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија

Претседател: БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ

          Членови: ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА 
                            ДРАГАН НАСТЕСКИ
                            РОМЕО ТРЕНОВ
                            ВЈОЛЦА МЕХМЕТИ-НУРЕДИНИ
                            САМКА ИБРАИМОСКИ
                            МИЛЕ АНДОНОВ

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.