СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија

Претседател: РЕЏАИЛ ИСМАИЛИ

          Членови: ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА 
                            ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ
                            МАЛИША СТАНКОВИЌ
                            БЕКИМ ФАЗЛИУ
                            БИЛЈАНА КАЗАНЏИСКА
                            ЛЕНЧЕ НИКОЛОВСКА

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.