СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска

Претседател: МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ

          Членови: ВЕСНА ПЕМОВА
                            РОМЕО ТРЕНОВ
                            МИЛЕ ПАЧЕМСКИ
                            ЈУЛИЕТА МАРКУ
                            НАТАША САВОВА-САЛКОВСКА
                            ПАНЧЕ ОРЦЕВ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.