СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка  група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада

Претседател: ИГОР ИВАНОВСКИ

           Членови: АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 
                             ПАВЛЕ САЗДОВ
                             ВАСКО МИЦЕВСКИ
                             ВЈОЛЦА МЕХМЕТИ-НУРЕДИНИ
                             ИМЕР АЛИУ
                             СВЕТЛАНА МАЗГАЛОСКА-ВУЧЕТИЌ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.