СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија

Претседател: ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ

          Членови: МИЛОРАД ДОДЕВСКИ
                            НАДИЦА ТАНЧЕВА-ТУЛИЕВА
                            ПАНЧЕ ДАМЕСКИ 
                            БЕХИЏУДИН ШЕХАБИ
                            ТАЊА ТОМИЌ
                            ЦВЕТАНКА ИВАНОВА

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.