СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија

Претседател: ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ

          Членови: РИСТО МАНЧЕВ 
                            ВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ
                            ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА
                            ИРФАН ДЕАРИ
                            ОРХАН ИБРАИМИ
                            АНДРЕЈ ПЕТРОВ
                            ГОРАН МИНЧЕВ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.