СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран

Претседател: ХАЈРУЛА МИСИНИ

          Членови: ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ
                            ВАСКО ПАШОВСКИ 
                            ТОНИ ТРАЈАНОВСКИ
                            ДИВНА ЈОВКОВСКА-ЕФТИМОВСКА
                            ЕРДОГАН САРАЧ
                            РЕЏАИЛ ИСМАИЛИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.