СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република

Претседател: ГОРДАН ГЕОРГИЕВ

          Членови: СИЛВАНА БОНЕВА 
                            КЕНАН ХАСИПИ
                            ЈОРДАН ПАЧКОВ
                            ЏЕВАТ АДЕМИ
                            БЕКИМ ФАЗЛИУ
                            ТИТО ПЕТКОВСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.