СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел

Претседател: ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ

          Членови: АЛЕКСАНДАР СПАСЕНОВСКИ
                            ИЛИЈА ДИМОВСКИ
                            СИЛВАНА БОНЕВА
                            ИГОР ИВАНОВСКИ
                            ЦВЕТАНКА ИВАНОВА
                            ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА
                            ГОРАН МИСОВСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.