СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора

Претседател: ИЛИЈА КИТАНОСКИ

          Членови: МАЛИША СТАНКОВИЌ 
                            БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ
                            ЕРМИРА МЕХМЕТИ
                            ГАЗМЕНД АЛИЈИ
                            РЕЈХАН ДУРМИШИ
                            БЛАГОЈА СТОЈАНОВСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.