Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург

Претседател: МИЛЕ ПАЧЕМСКИ 

         Членови: СУЗАНА АНОВА 
                           ПАНЧЕ ДАМЕСКИ
                           ИРФАН ДЕАРИ
                           СВЕТЛАНА МАЗГАЛОСКА-ВУЧЕТИЌ
                           БЛАГОЈА СТОЈАНОВСКИ
                           ДРАГИША МИЛЕТИЌ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.