Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација

Претседател: НАТАША САВОВА-САЛКОВСКА

          Членови: МИХАИЛО ЏОЛОНГА
                            ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ
                            ЈОРДАН ПАЧКОВ
                            РИСТО МАНЧЕВ
                            ДЕШИРА ИМЕРИ
                            МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ
                            ПАНЧЕ ОРЦЕВ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.